Павловић, Карлеуша / - фото: колаж
30/04/2022 u 13:34 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Милица Павловић о пријатељству са Карлеушом: "Кукамо једна другој"

Нас двије дијелимо муку и радост када треба да се подигне чаша, рекла jе Милица

Млада музичка звијезда Милица Павловић jе недавно издала 4. студиjски албум "Посесивна", а на промоциjи за пјевачицине наjближе приjатеље нашла се и музичка звијезда Jелена Карлеуша коjа jе том приликом подржала своjу млађу колегиницу.

Карлеуша jе често истицала да jоj jе Милица веома драга, као и да веруjе у то да ће имати сjаjну кариjеру, а сада jе Павловићева за Телеграф Jетсет истакла да jоj Jеленина подршка много значи, али jе и открила да jедна другоj умиjу да се жале колико су пара потрошиле, преноси Нова С.

„Много ми значи Jеленина подршка коjа jе и те како поставила стандарде у музици. Свака jе индивидуа за себе и свака приступа музици на начин на коjи жели себе да презентуjе. Ми на краjу кукамо jедна другоj колико нас jе шта коштало новца и живаца. Jа када видим неки њен проjекат, тачно знам шта колико кошта. Мислим да jе Jелена тип особе коjа на краjу добиjе збирну цифру, па jе вероватно шлог удари. А jа сам тип особе коjи зна колико кошта расвјета, шраф и остало… И с jедне стране, мене то нервира jер не знам како сам дошла до тога да будем таква, али се на краjу дана разумијем у све. И то ме кошта и живаца и свега. Али нема везе. Тако да, нас двије дијелимо муку и радост када треба да се подигне чаша - рекла jе Милица.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 23:30