Milica Todorović / INSTAGRAM
24/08/2023 u 13:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Milica Todorović priprema novi album

Jedna balada je već gotova, kao i spot za nju, a kompletni projekat bi svjetlost dana trebalo da ugleda na proljeće

Pjevačica Milica Todorović u fazi je priprema za novi album – prvi put posle 2009. godine, kada je izdala svoj prvjenac. Kako 24sedam nezvanično saznaje, jedna balada je već gotova, kao i spot za nju, a kompletni projekat bi svjetlost dana trebalo da ugleda na proljeće.

Milica je, s druge strane, dodatno raspametila fanove zatraživši i od njih pomoć u okviru "brodkasta" na Instagramu – sa namjerom da sazna čemu se oni od nje nadaju, kao i "u kom fazonu" bi najviše voljeli da je čuju. Todorovićeva je, inače, prvi album pod nazivom "Pamtim ja" objavila prije 14 godina.

Sadrži 11 pjesama, među kojima su "Uporedi me", "Reci ja"… A sa druge strane, pjevačica je do sada svakako objavila veliki broj singlova, kao i kolaboracija sa MC Jankom, Eminom Jahović, Gazda Pajom i drugima. Od pobjede u "Zvezdama Granda" u drugoj sezoni šoua, koju je odnijela kao tada najmlađa učesnica, Milica je naslagala brojne uspjehe. Bila je i jedina djevojka koja je trijumfovala u ovom takmičenju sve dok u 13. sezoni to nije pošlo za rukom i Džejli Ramović.

Pored pjevanja, posebno se pokazala i kao glumica.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 22:04