Мира Милутиновић / Принтскрин
10/04/2022 u 12:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Мира Милутиновић о новом албуму:Трудила сам се да пjесме буду за свачиjу душу

Нови албум Мире Милутиновић коjи jе обjављен приjе пар мjесци привукао jе велику пажњу публике. Пjесме броjе велики броj прегледа, а пjевачица истиче да jе снимала нумере у коjима свако може пронаћи нешто своjе

Нови албум Мире Милутиновић коjи jе обjављен приjе пар мjесци привукао jе велику пажњу публике. Пjесме броjе велики броj прегледа, а пjевачица истиче да jе снимала нумере у коjима свако може пронаћи нешто своjе. У томе су jоj, како jе истакла, помогли jако добри и квалитетни сарадници.

-Утисци су jако позитивни, драго ми jе што се свиђа публици. Гледам да то приjе свега буде квалитет али опет да не одудара пуно од данашњег начина снимања. Колико могу да примиjетим по коментарима jе да jе публика задовољна и да им се допада. По томе видим да сам урадила нешто jако добро и квалитетно. Очекуjем да све пjесме заживе и буду jош више слушане. Имала сам срећу са сарадницима, ту су Тиjана Винчић, Снежана Антић, Милош Матеjић, гледали смо да апсолутно све а првенствено текст коjи jе jако битан буде нешто што ће имати причу. Све пjесме углавном говоре нешто из мог живота и наjбоље се отпjева када осjетите ту пjесму и када заживи у вама-обjаснила jе Мира.

Поносна jе каже, на сваку пjесму, а публика jе већ издвоjила своjе фаворите.

-Од свих десет пjесама већ су се неколико њих издвоjиле за коjе вjеруjем и сматрам да су потенциjални хитови тако да поред пjесме Маjка, ту jе Гори пламен коjа jе комерциjална и за млађу публику али ту су и пjесме Душа jужњачка, Пола ме нема. Имам и двиjе намjенске пjесме коjе се jако траже, Три сузе и Крените ноћас то jе пjесма коjа говори о крштењу кћерке, пjесме коjе могу да се пjеваjу и на приватним весељима. Када сам стварала албум трудила сам се да буде за свачиjу душу и и да се свако пронађе у томе. Вриjедно смо радили на албуму пуних годину дана и гледали смо да свака ставка буде квалитетна и добра-казала jе Мира.

Иако на спотове гледа као на веома битну ствар у музичкоj индустриjи, са овог албума снимила jе само jедан, али истиче да неће стати на томе.

-Спот jе jако битан у кариjери и доста олакшава неке ствари, може се пустити на више телевизиjа публика има прилику да га види чешће. Све што више улажете у кариjеру, можете очекивати да више добиjете. Озбиљно се бавим овим послом и гледам да све подигнем на много већи ниво. Урадила сам и jедан спот за сада, наравно планови су увиjек ту, имала сам их пуно и све ово jе требало да се реализуjе jош приjе двиjе године али jе стопирано због короне. Имам jош пуно планова али видjећемо у будућности како ће бити. Ускоро би требало да урадим jош jедан спот за пjесму Маjка-открила jе пjевачица.

Мира истиче да на на сваком наступу да своj максимум, а поред своjих пjесама зна да отпjева и неке од наjвећих хитова своjих колегиница.

-Оно што могу да примиjетим jе да jе атмосфера jако добра а наравно захваљући искуству коjе имам у прилици сам да пружим публици наjбоље што могу. Могу да се похвалим да имам jако пуно наступа и заиста су сви термини у наредних пар мjесеци попуњени. Пjевам своjе пjесме и публика jе jако задовољна нарочито када чуjе пjесму Гори пламен, Маjка, Пола ме нема, jедна предивна балада. Постоjи и jедан стандардни репертоар коjи сви ми пjевачи пjевамо на наступима углавном оно што публика воли а то jе Цеца, Драгана Мирковић и таj неки репертоар-закључила jе Мира.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 22:10