Мирка Васиљевић и Вујадин Савић / - фото: Скриншат
15/08/2021 u 08:13 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Мирка Васиљевић савјетује: Не изгубите потпуно себе као жене, а обавезе око одрастања дјеце доживите кроз осмијех

Фудбалер Вуjадин Савић запросио jу jе кад jе имала 20 година, а од тада су добили троjе дјеце и сад очекуjу четврто

Глумица Мирка Васиљевић ускоро ће четврти пут постати мама. У шестом мјесецу трудноће напорно ради на сериjи и представама, а стиже и да проводи квалитетно вријеме са троjе дјеце и остатком породице. У свему томе, увијек jе скоцкана, налази времена само за себе и своjа интересовања. А за портал НОВА С рекла је и како то све постиже.
– Ако желиш то и можеш. Увијек се том реченицом водим. Све што сам у том дану жељела да постигнем, жељела да урадим – jа сам урадила, jер одмах кренем у том правцу да дјелуjем. Увијек може бити теже и увек може бити горе, тако да никада не треба падати у очаj и страховати од неких ствари. Када неком проблему или обавези приступиш мирно и сталожено, све се да средити и ријешити”, обjашњава Мирка Васиљевић, коjа jе недавно у разговору за Нова.рс открила и да се нада скороj свадби.

Фудбалер Вуjадин Савић запросио jу jе кад jе имала 20 година, а од тада су добили троjе дјеце и сад очекуjу четврто. За Задовољна.рс открила jе своjу таjну успешне везе и родитељства.

– Мени jе битно лично да колико год дјеце имали и колико год они захтеваjу нашу пажњу, присутност и пожртваваност никако ми жене не смијемо да изгубимо наше вријеме, време коjе посвећуjемо саме себи, па макар то било и 10 минута дневно. Свака жена треба да пронађе шта jе то што њу испуњава – да прочита добру књигу, погледа филм, ћути у квалитетноj тишини, да купи себи нешто или можда запали мирисну свећу и гледа кроз прозор… Ако жена себи дневно посвети макар 10 минута и посвети се неким своjим жељама сигурно jе да ће бити срећниjа и испуњениjа и ништа jоj неће бити тешко. Самим тим и њен муж, али и дјеца ће сигурно осјетити њено задовољство. Моj савјет jе да не изгубити потпуно себе као жене, али и све те обавезе око одрастања дјеце треба доживети кроз осмијех, jер jе тако наjлакше, али и наjљепше – каже Мирка Васиљевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 19:09