Nela na sceni / -DAN
03/07/2022 u 09:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Moderan zvuk obilježio drugo veče Siti gruva

Festival Siti gruv nastavio se i sinoć na istoj lokaciji u Podgorici, a ljubitelji malo modernijeg zvuka uživali su u nastupima hrvatske pjevačice Nele, koja je nastupila sa malim zakašnjenjem, zatim Angeline, Sare Jo i regionalne muzičke zvijezde Senidah.

Pjevačica Nela na festivalu je između ostalih svojih numera, i obrada čuvenih hitova promovisala i svoj novi singl "Sto godina" koji je nedavno predstavila publici.

Riječ je o baladi koja je zablistala već na sceni Zagrebačkog festivala, potom i na brojnim radijskim stanicama, zbog čega se našla i na visokom mjestu HR top 40 liste najemitovanijih pjesama u Hrvatskoj. Tokom njenog nastupa podgorička publika skandirala je "Nela, mi te volimo".

- Ovo mi je bio najbolji koncert u životu. Prvi put sam ovdje i pred publikom Crne Gore, zamišljala sam da može biti svakako ali sam se spremila na to da ću dati sve od sebe i da ću stvarno guštat, a učinilo mi se da je to publika uzvratila i to puta sto- kazala je Nela nakon nastupa na Siti gruv festivalu.

Uprkos zdravstvenim problemima koje je imala miljenica mlađe publike Anđela Vuković, poznatija kao Angelina nastupila je pod temperaturom ali je to nije spriječilo da pruži muzički ugođaj publici koja je željno iščekivala njen nastup.

Pored dobro poznatog hita "Pile moje" koji ju je proslavio, tokom nastupa smjenjivali su se i "Biram te", "Beskraj", "Tebe samo hoću", "Gad", "Crne noći"...

-Ludiloooo, mislim da publika zna moje pjesme, nastupala sam već u Podgorici i ovdje mi je uvijek fenomenalna zabava- kazala je Angelina.

Pravi muzički spektakl priredila je Sara Jo, uz sjajan scenski nastup.

Poznata po hit singlovima "Mili, mili", "Nemam vremena za to", "Samo ti", "Bez nas", "Muškarčina", i energičnim nastupima Sara Jo je i sinoć opravdala epitet jedne od najtraženijih estradnih zvijezda u regionu.

Za kraj druge večeri, nastupila je regionalna zvijezda Senidah koja je otpjevala svoje najveće hitove priredivši mlađoj publici muzičku noć za pamćenje. Njen novi singl "Druga strana" publika je sjajno prihvatila a pjevačica je obećala još novih hitova do kraja godine.

Posljednji dan festivala koji je zakazan za večeras, proteći će u znaku, kako domaćih, tako i inostranih zvijezda. Naime, veče će otvoriti sve popularnija hrvatska kantautorka Lu Jakalić. Prvo inostrano ime stupa na scenu Siti gruv festival od 22 sata. U pitanju je australijska pjevačica italijanskog porijekla Gabrilela Cilmi koja je svjetsku slavu stekla zahvaljujući hitu "Sweet About Me".

Nakon njih priliku da se druže sa fanovima u glavnom gradu Crne Gore imaće Artan Lili.

Festival će zatvoriti britanski elektro pop bend Kosheen i podsjetiti publiku na hitove poput "Hide U", "Guilty", "Overkill", "Catch". Ulaznice i za završnicu festival takođe se mogu naći na biletarnici Bemaks arene po cijeni od 10 eura.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 06:27