/ -INSTAGRAM
19/09/2024 u 09:50 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Aca Lukas i Mira Škorić snimaju duet

Direktor i vlasnik Hype produkcije Saša Mirković, se oglasio na Instagramu i najavio duet koji će pomjeriti sve granice.

Mirković je otkrio da Lukas kao muška muzička zvijezda snima duet sa ženskom pjevačkom zvijezdom koju narod obožava, a riječ je o – Miri Škorić.

"Novi duet se krčka", napisao je Saša Mirković u opisu storija.

"Pjesmetina koju izvode dvije velike zvijezde", istakao je. Numera koju će Mira i Aca uskoro predstaviti publici nosi naziv "Krik". Autor pjesme obećavajućeg naziva je Vuk Matić.

Podsjetimo, posle serije ljetnjih koncerata, Lukas je najavio spektakl u Skoplju u Areni Boris Trajkovski koji će se održati 25. decembra 2024. godine.

Hype Production sa ponosom je obavijestila sve da je muzička zvijezda Aca Lukas svojom novom pjesmom "Lopov" najavio drugi dio filma iz trilogije "Kafana na Balkanu" pod nazivom "Stravično".

Mjesec dana ranije, tačnije 23. novembra Aca će održati koncert u Ljubljani u Areni Stožice. To veče će biti posebno jer će premijerno biti prikazan nastavak filma "Pokidan". Drugi dio ostvarenja rediteljke Suzane Purković nosi naziv "Stravično".

Muziku i tekst za pjesmu "Lopov" potpisuje magična Leontina Vukomanović, a aranžman Saško Nikolić!

Na Acinom zvaničnom Youtube kanalu možete pogledati trailer za drugi dio filma i poslušati pjesmu "Lopov"!

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. septembar 2024 09:50