Adel se oprašta od muzike u Las Vegasu / - VISUAL
19/09/2024 u 18:41 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Adel podigla cijene ulaznica za oproštajne koncerte u Las Vegasu

Cijene ulaznica za poslednje koncerte u Las Vegasu pjevačice Adel kreću se od 3.500 do čak 5.000 dolara, dok neki preprodavci nude karte od 13.000 do čak 70.000 dolara.

Las Vegas je poslednja muzička stanica britanske pevačice Adel, koja će posle nastupa u novembru ove godine otići na dužu pauzu.

- Želim veliki odmor posle svega ovoga i mislim da želim da se bavim drugim kreativnim stvarima neko vrijeme. Znate, ja uopšte ne pjevam kod kuće. Koliko je to čudno? - rekla je Adel za njemački ZDF pred deset rasprodanih nastupa u Minhenu, prenosi 24sata.hr.

Ali Adel je očigledno odlučila da dobro naplati suze obožavalaca. Mnogi su bili šokirani cijenama ulaznica za poslednje koncerte pred najavljenu muzičku pauzu.

Na sajtu Seat Geek, prva mjesta do bine koštaju više od 5.000 dolara, dok će oni koji su najudaljeniji od bine morati da izdvoje između 3.500 i 4.800 dolara.

Adel zakazala 10 koncerata u Minhenu: Cijena ulaznica od 330 do 1.168 eura

Neki preprodavci nude karte po astronomskim cijenama, preprodaju ih u vrijednosti od 13.000 dolara do čak 70.000 dolara za mjesta ispred bine. Mnogi su bili zapanjeni cijenama karata, a nezadovoljstvo su izrazili na društvenim mrežama.

"Ulaznice u Minhenu su bile besplatne u poređenju sa ovim cenama“, „Ako ovo dozvolite kao umetnik, onda gubim svako poštovanje prema vama“, „Zbog toga je mnogo Amerikanaca dolazilo na koncerte u Nemačku“, napisali su fanovi na Instagramu.

Ali Adel vjerovatno sprema finansijske zalihe nakon što je odlučila da započne novu karijeru, odnosno glumu.

- Adel već više od godinu dana pohađa intenzivne časove glume kod vrhunskog holivudskog trenera. Kada se za nešto posveti, daje 100 odsto sebe - rekao je izvor za Dejli mejl.

- Osoba koja je visoko na poziciji u Holivudu savjetovala je da ide na kurs dikcije, ako već nije, jer će njen prirodni naglasak ograničiti njene uloge - dodaje izvor.

Otkriveno zašto Adel pravi pauzu u muzičkoj karijeri

Postoji i film na kojem bi volkela da radi, ali još nema scenarija jer, kako kaže, scenarista nije „mentalno spreman” za to. Iako mnogi komentarišu cijene karata u Las Vegasu, početkom septembra se pojavila vijest da je Adel odbila potencijalnu isplatu od 200 miliona dolara, što bi bio njen najveći honorar u karijeri.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. septembar 2024 18:42