Alka Vuica Vodi me odavde / -SKRINšOT/JUTJUB
15/01/2024 u 16:59 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Alka i ZoKk zapjevali zajedno: "Vodi me odavde" najavljuje rok album koji izlazi u februaru

Produkcija Arijana Vuice, Srđana Sekulovića Skansija i Zorana Šerbedžije ovaj album gurnula je u svjetski standard, a Alkin vokal u rokerskim aranžmanima zvuči moćnije nego ikada

Hrvatska kantautorka Alka Vuica ponovo je udružila snage sa  poznatim gitaristom, pjevačem, autorom, producentom i velikim prijateljem Zoranom Šerbedžijom.

Plod njihoe ponovne saradnje je singl "Vodi me odavde" koji ujedno najavljuje i njihov zajednički glam rock album, a koji će svijetlo dana ugledati sljedećeg mjeseca, poručuju iz Croatia Recordsa.

Režiju i art direkciju spota potpisuje Šime Eškinja, dok iza snimanja i montaže stoji Željko Jurešić.

Iza cijelog projekta autorski stoje upravo Alka i Zoran, koji je za cijeli album odsvirao gitare, kao i dobar dio bas gitara i pratećih vokala.

- Produkcija Arijana Vuice, Srđana Sekulovića Skansija i Zorana Šerbedžije ovaj album gurnula je u svjetski standard, a Alkin vokal u rokerskim aranžmanima zvuči moćnije nego ikada. Alka & ZoKk sarađivali su i nastupili na Zagrebačkom festivalu 2020. s pjesmom ‘Kuća iz žurnala‘, kao i na Splitskom festivalu 2019. godine, gdje su odnijeli nagradu za najbolje stihove i to uz pomoć pjesme ‘Vrijeme za nas‘ na kojoj su sarađivali s Nenom Belanom. Obje pjesme naći će se na predstojećem zajedničkom albumu, kojem su se Alka & Zokk maksimalno posvetili zadnjih godinu dana pa nema sumnje kako će naići na sjajne reakcije kod publike i kritike - navodi se u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 19:32