/ -Z.K.MUNJA
13/04/2024 u 12:21 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Amar Gile najavio solistički koncert u Sarajevu

Pjevač priprema brojna iznenađenja za publiku

Pobjednik "Zvezda Granda" Amar Gile Jašarspahić ove godine priprema brojna iznenađenja za publiku, a za Grand je najavio da sprema i velike solističke koncerte. Gile kaže da je već odabrao devet novih pjesama koje će objaviti na svakih mjesec dana do kraja godine, a za decembar je odabrao termin za solistički koncert u Sarajevu.

-Nedavno sam objavio pjesmu sa Ivanom Selakov, imam spremno još devet pjesama, ali sad je istina da imam sve pjesme spremne. Neki plan je da na svakih mjesec dana objavim po jednu pjesmu. Rekao sam u jednoj emisiji nedavno da ću najvjerovatnije da radim Zetru u decembru– rekao je Gile za Grand. Do sada je otpjevao veliki broj koncerata, ali kako ističe, došlo je vrijeme da se asolutno posveti svojoj muzičkoj karijeri.

-Počeo sam karijeru 2012. godine u "Zvezdama Granda", imao sam do sada dosta koncerata, samo što iskreno to nije bilo dovoljno medijski ispraćemo. Radili smo dvije Arene u Zenici i bile su pune i koncert u Kaknju koji je Grand prenosio nakon takmičenja – kazao je pjevač.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 05:08