Amna / -INSTAGRAM
23/03/2024 u 13:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Amna objavila numeru „Gori grad"

Lansirala najnoviji projekat IDJFresh i oduševila publiku

Pobjednica prve sezone IDJShowa Amna Alajbegović je nedavno najavila novu pjesmu "Gori grad", a ona je sada dostupna na svim muzičkim platformama.

Od kako je završila je pobijedila u prvoj sezoni viralnog muzičkog projekta, IDJShow, Amna neumorno radi na novim projektima, istražuje različite žanrove i ređa hitove. U prilog tome svjedoče i pregledi na njenim pjesmama i duetima, koji se broje u milionima.

Sada je odlučila da obraduje publiku jednom pjesmom koja ima pravi zvuk za predstojeće tople dane pod imenom "Gori grad".

Amna je novu numeru izbacila u okviru IDJFresha, novog projekta IDJVideos produkcije, u sklopu kog će takmičari iz prve i druge sezone IDJShowa izbacivati nove pjesme.

Za tekst pjesme kao i za muziku je bila zadužena upravo Amna, te pokazala i ovu stranu svog muzičkog talenta, a za aranžman Meta i Andrej Aleksić. Iako je pjesma tek objavljena, njenu premijeru je pratilo nekoliko stotina ljudi, a ni komentari nisu izostali.

"Brutalno", "Koliko ovo kida", "Gori grad, ali i pjesma", "Pesma je vrh, idemo u trending", bili su samo neki od komentara koji su se našli ispod pjesme.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 12:42