/ -PLAKAT
09/05/2024 u 15:51 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Arsenal Fest zvanično ulazi u ESNS Exchange program

Kragujevački Arsenal Fest, jedan od najpoznatijih muzičkih događaja u regionu, zvanično ulazi u prestižni ESNS Exchange program.

ESNS Exchange, program koji je već decenijama podržavao i promovisao mlade talente širom Evrope, sa ponosom dodaje Arsenal Festival na svoju listu partnera. Ovaj program je bio ključni korak za mnoge izvođače koji su danas velike zvijezde, uključujući Dua Lipu, Editorse, Hoziera, i mnoge druge.

Saradnja sa 130 vodećih muzičkih festivala iz Evrope i sveta, 27 evropskih javnih radio stanica ujedinjenih u Evropskoj radiodifuznoj uniji (EBU), kao i podrška međunarodnog muzičkog novinarstva, ESNS Exchange programu omogućava da mladi evropski umjetnici pređu granice i izgrade međunarodne karijere.

Ove godine, Arsenal Festival se pridružuje ovoj prestižnoj listi, pružajući novu platformu za promociju talentovanih izvođača.

ESNS Exchange program, koji podržava Evropska komisija kroz program Creative Europe, predstavlja nezamjenljivu priliku za mlade talente. Sa 100 nastupa na više od 200 mjesta na evropskim festivalima, program pruža izuzetnu šansu za izvođače da pokažu svoj talenat.

– Velika je čast biti dio najvećeg evropskog i svjetskog projekta za afirmaciju novih mladih izvođača. ESNS Exchange je otkrio mnoge velike svjetske izvođače, od Franca Ferdinanda do Dua Lipe, a Arsenal Fest će ove godine ugostiti dva izvođača iz ESNS Exchange programa. Arsenal Fest postaje sve prepoznatljiviji i vidljiviji širom Evrope, a naš cilj je decentralizacija umetnosti i promocija novih umjetnika i trendova –izjavio je direktor Arsenal Festa, Zoran Vulović, povodom ove saradnje.

Na Arsenalu 2024 nastupiće: Bijelo Dugme, Zdravko Čolić sa simfonijskim orkestrom, Kijanu Rivs sa bendom Dogstar, Nouvelle Vague, Asian Dub Foundation, Sivert Hoyem, Circa Waves, Nik West, Lil Pump, Partibrejkers, Goblini, Keni nije mrtav, Jarboli….

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 11:52