/ -JUTJUB
01/10/2024 u 16:23 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Bili Ajliš objavila spot za pjesmu "Birds of a Feather"

Višestruko nagrađivana mlada umjetnica Bili Ajliš u petak je objavila spot za "Birds of a Feather", najslušaniju pjesmu sa njenog trećeg studijskog albuma "Hit Me Hard And Soft".

Režiju muzičkog spota potpisuje Aidan Zamiri, koji je nedavno radio sa Charli XCX na njenim spotovima za "360" i "Guess". Kada je "Birds of a Feather" u pitanju, odlučili su se za vrlo minimalistički stil, ali pun metafora i kreativnog oslikavanja toksične ljubavi o kojoj govori sama pjesma.

Gledajući spot "Birds of a Feather" stiče se utisak da je u njemu prikazana personifikacija osjećaja lude zaljubljenosti i obuzetosti ljubavlju, kada je osobi svejedno gdje će je to odvesti, čak iako to znači da će završiti povrijeđena.

Spot "Birds of a Feather" je objavljen samo nekoliko dana prije početka turneje Hit Me Hard and Soft: The Tour, a prvi koncert održan je 29. septembra u Kvebeku, odakle će nastaviti sa nastupima po sjevernoameričkom kontintentu uključujući tri već rasprodata koncerta u Madison Square Gardenu.

Album "Hit Me Hard and Soft" do sada ima 4,7 milijardi globalnih strimova, dostigao je 1. mjesto u čak 25 zemalja i zvanično postao najuspješniji projekat u njenoj karijeri.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
01. oktobar 2024 16:24