/ -JUTJUB
22/05/2024 u 09:01 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Bili Ajliš predstavila spot za pjesmu „Lunch"

Nekoliko sati nakon što je objavila svoj dugo očekivani treći studijski album "Hit Me Hard and Soft", Bili Ajliš je podijelila prvi službeni muzički video za pjesmu "Lunch".

Video, koji je režirala pjevačica, ispunjen je vizuelnim prikazima E+Ajlišove kako pjeva i pleše direktno u objektiv VHS kamere, noseći izraženu modu iz devedesetih; široke traperice, predimenzionirane dresove, bijele majice dugih rukava i crvenu kapu koja se nosi sa strane.

Za pjesmu kaže da je proždrljiva ispovijest zaljubljenosti koja izaziva požudu, napisana nakon što je shvatila da su je cijeli život privlačile djevojke.

"Ta je pjesma zapravo bila dio onoga što mi je pomoglo da postanem ono što jesam, da budem stvarna", rekla je Ajliš za "Rolling Stone" magazin. "Nešto od toga sam napisala prije nego što sam išta radila s djevojkom, a ostatak sam napisala nakon toga. Bila sam zaljubljena u djevojke cijeli život, ali jednostavno nisam razumjela."

"Hit Me Hard And Soft" treći je studijski album koji je umjetnica objavila bez prethodnih singlova, tri godine nakon što je izdala album "Happier Than Ever", prenosi "HotPress".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 05:25