/ -JUTJUB/SKRINSOT
27/03/2024 u 09:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bubnjar Foo Fightersa Džoš Friz potvrdio da se vraća na binu

Traženi Friz, koji je prošle godine najavljen kao novi bubnjar Foo Fightersa posle smrti Tejlora Hokinsa, pojaviće se uživo sa A Perfect Circle na nizu aprilskih datuma

Džoš Friz potvrdio je da će idućeg mjeseca na turneju sa A Perfect Circle – obilježavajući njegov povratak u bend 13 godina nakon što je poslednji put nastupao sa njima.

Traženi Friz, koji je prošle godine najavljen kao novi bubnjar Foo Fightersa posle smrti Tejlora Hokinsa, pojaviće se uživo sa A Perfect Circle na nizu aprilskih datuma.

Koncerti su dio proslave 60. rođendana pjevača Majnarda Džejmsa Kinana. Na turneji Sessanta će nastupiti njegovi bendovi Puscifer i A Perfect Circle, kao i Primus, u seriji američkih nastupa od 2. aprila do 4. maja.

Posle prvih 13 nastupa na turneji Sessanta, Friz će predati palice Gunaru Olsenu iz Puscifera prije nego što se vrati svojim obavezama sa Foo Fighters.

"Srećan sam što mogu da objavim da ću prvi put posle 13 godina izaći sa A Perfect Circle na predstojeću turneju ‘Sessanta‘. Zbog mog rasporeda sa Foo Fightersima, moraću da iskočim posle Hollywood Bowla 20. aprila.

Gunar iz Puscifera će me zamijeniti za preostale datume (možda i malo Tima Aleksandera?) Postoji šansa da ću moći da se pojavim na još jednoj ili dvije svirke posle toga ako vrijeme dozvoli, ali za sada je to plan.

A Perfect Circle je uvijek bio veoma poseban bend za mene i zaista se radujem što ću izaći i ponovo svirati ove pjesme".

Friz je nastupio na prva tri albuma A Perfect Circle – "Mer De Noms", "Thirteenth Step" i "Emotive".

Takođe je radio sa Nine Inch Nails, Guns N‘ Roses, The Offspring i mnogim drugim bendovima.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 11:26