Čegi i braća bluz / - NOVI.BA
28/08/2024 u 21:34 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

„Čegi i braća bluz bend“ spremni za novi album

Muzički sastav „Čegi i braća bluz bend“ čine vrhunski muzičari. Za PGP RTS objavili su studijski album „Devojko sa plamenom u očima“ na kojoj se nalaze i numere sa kojima su se takmičili na nacionalnom takmičenju „Pesma za Evroviziju“.

„Čegi i braća bluz bend“ ima ukupno 10 članova. Na sceni sviraju osam do 10 instrumenata, a pjeva čak sedam vokala – dva ženska i pet muških, a imaju i di-džeja.

Stefan Čeganjac za RTS otkriva da su sastav uvećali za još dva člana.

- Od samog našeg početka imali smo taj stav da pomjeramo naše lične granice i imamo još dvoje novih super kolega. Tako da sa novim ljudima, taj veliki orkestar dobija neku novu energiju - dodaje Stefan.

(VIDEO)Prvi studiјski album "Čegi i braća bluz benda" u izdanju PGP RTS-a

Dušan Čeganjac najavljuje da već spremaju nove numere, među kojima se nalazi i nekoliko instrumentala, što će se naći na narednom albumu.

- Imamo tematiku u kojoj se dobro osjećamo i koju smo do sada uspjeli da donesemo publici. I sigurno ćemo jednom stopom biti u tome, a sigurno ćemo zakoračiti i u nešto zanimljivo - navodi Dušan Čeganjac.

- U svim tim novim stvarima koje se dešavaju, mi izuzetno težimo ka tom izlaženju iz zone komfora. Eksperimentiše se sa raznim stvarima, pa iz tih raznih spojeva dolaze neke nove ideje - naglašava Stefan.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 14:14