Get Lost MNE / - FEšTA
15/04/2024 u 13:13 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Čuveni Get Lost stiže u Crnu Goru: Premijerno izdanje festivala 28. juna

Nakon uspješnog izdanja u Meksiko sitiju i gotovo dvadeset izadnja u Majamiju, pravo u Crnu Goru stiže prestižni globalni brend Get Lost. Na Kanli Kuli u Herceg Novom 28. juna desiće se premijerno izdanje festivala "Get Lost Montenegro".

Do sada okupljajući čak deset hiljada posjetioca, ljubitelja eketronske muzike, brend Get Lost i organizacija Fešta najavljuju spektakl za pamćenje.

Na festivalu će nastupiti mnoga svjetski poznata imena iz svijeta elektrosnke muzike. Pažljivom selekcijom najboljih nacionalnih i lokalnih producenata i DJ-eva, na ovogodišnjem „Get Lost Montenegro“ će nastupiti: „Airrica“, „Damian Lazarus“, „Jan Blomvist (live)“, „Mene“, „Mimi x FY“, „Novak (notsoserious)“, „Priku“, „Seth Troxler“ i „Yelisaveta“.

image

Get Lost MNE

- FEšTA
image

Get Lost MNE

- FEšTA
image

Get Lost MNE

- FEšTA

Najmoderinija tehnološka rješenja bine i zvuka, audio- vizuelni efekti i animacije u očaravajućem ambijetu zidina Kanli kule, pružajući pogled na božanstvenu Boku Kotorsku, učiniće ovaj događaj nezaboravnim za sve posjetioce.

- „Get Lost Montenegro“ će zasigurno promovisati kulturno nasleđe i prirodne ljepote Crne Gore. Prihvatanje tradicije i nacionalnih običaja zemalja koje su domaćin festivala, princip je po kojem Get Lost brend već dugi niz godina uspješno posluje. Festival će samim tim isticati istorijsku i kulturnu baštinu Crne Gore, kako ove tako i svih predstojećih godina. Svoje višedecenijsko iskustvo, Get Lost je do sada donio u Majami,Meksiko Siti, Dubaji i Medelin, saopštili su organizatori.

RUBIX festival od 8. do 10. avgusta

Sve informacije i novosti u vezi sa „Get Lost Montenegro“ možete pratiti na websajtu i instagram stranici GETLOSTEXPERIENCE. Karte za ovaj inovativni događaj dostupne su na sajtu https://www.getlostexperience.com/montenegro i to po promotivnoj cijeni. Sačuvajte svoje mjesto na vrijeme i spremite se za još jedno nezaboravno iskustvo, 28. juna na Kanli Kuli !

Legendarna glumica Izabela Roselini na ovogodišnjem Rubix festivalu

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 20:39