/ -JUTJUB
08/06/2024 u 14:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Đana Smajo objavila pjesmu „Nostalgija"

Pobjednica druge sezone IDJShow-a Đana Smajo oduševila je svoje mnogobrojne fanove širom regiona novom pjesmom koja nosi naziv "Nostalgija", a koja je od danas dostupna IDJVideos Youtube kanalu.

Od samog pojavljivanja u muzičkom takmičenju IDJShow, Đana Smajo bila je jedan od favorita druge sezone takmičenja. Ona je publiku oduševila svojim vokalnim sposobnostima, ali harizmom koja ju je odmah izdvojila iz mase.

Tako je Đana ubrzo postala jedan od 12 finalista, a potom i pobjednica druge sezone IDJShow-a, čime je postala nova zvijezda IDJShow-a, i već tada se je bilo jasno da će mlada zvijezda zasigurno ređati velike hitove.

Tokom samo takmičenja ona je snimila svoju prvu numeru pod nazivom "Ljubav" koja je odmah nakon izlaska ušla u trending i osvojila srca mnogobrojnih fanova. Pjesma sa prelijepom porukom je ubrzo prikupila milione pregleda i postala jedan od najvećih radijskih hitova.

Ni njena druga pjesma pod nazivom "Alarmantno" nije prošla sa manje uspjeha i za kratko vrijeme je postala pravi hit, a ista sudbina je zadesila i pjesmu koju je Đana izbacila u duetu sa Reljom Popovićem, koja je izašla u okviru njegovog novog albuma "Stroberi", a koja nosi naziv "12xJanuar".

Sada je novom pesmom Đana opravdala poverenje publikei pokazala zbog čega ima veliki broj fanova. Naime njena nova pjesma koja nosi naziv "Nostalgija", koja je od danas dostupna na IDJVideos Youtube kanalu i svim streamnig platformama, konačno je ugledala svjetlost dana.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. jun 2024 20:51