/ -JUTJUB
13/06/2024 u 12:09 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Detour objavio spot za pjesmu „Kao ptica let"

"Kao ptica let", singl benda Detour munjevito je osvojio slušaoce pa se već nedjeljama penje ka vrhovima radijskih lista.

Sada je stigao i razigrani spot kojim vas detourovci zovu na najbolji pool party.

– Veliko zadovoljstvo je čuti da je naš najnoviji singl "Kao ptica let" među najizvođenijim pjesmama u regionu, naročito zato što se radi o prvoj pjesmi koju predstavljamo nakon albuma "Master Blaster" i sa kojom otvaramo poglavlje novog albuma. Hvala na puštanju i slušanju –rekao je autor pjesme i frontmen benda Nenad Borgudan i dodao da mu je teško da priča o svojoj muzici i kako je najsrećniji kada slušaoci sami daju interpretaciju Detourovih pesama.

– Toliko smo uživali da radimo na našem poslednjem albumu Master Blaster, ali sa podjednakom radošću smo se upustili i u ovo novo poglavlje. Ispred nas je "Kao ptica let" avantura u jedan drugačiji zvuk, ali opet, čini mi se, ovako subjektivno, prepoznatljiv Detouru. Pjesma govori o uspomenama od kojih smo satkani i o tome da sve što je nestalo i prestalo živjeti i dalje postoji dokle god se mi toga sjećamo – kazao je Borgudan koji je rediteljsku palicu za spot Radoslavu Jovanoviću Gonzu.

Vesela ekipa iz Detoura snimala je na idiličnom imanju Grunt Gruda dedovine, a kako se vidi i u spotu, cio dan snimanja proveden je u pravoj ljetnjoj party atmosferi.

Ljetnji hit zagrebačkog benda priča emotivnu ljubavnu priču i u klasičnom detourovskom maniru donosi dozu pozitive i optimizma, a u nastavku možete da pogledate spot…

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
28. septembar 2024 21:04