/ -PROMO
02/09/2024 u 13:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

„Dijamanti bend" predstavili novi singl

Neposredno nakon što se veći dio benda na čelu sa frontmenom Dejanom Jalićem, vratio sa odmora, "Dijamanti bend" riješili su da osvježe muzički etar novom himnom za "prvi ples" pod nazivom "Da te ženim ja".

Poznato je da je ovaj sastav najtraženiji upravo za privatne a među njima I svadbene proslave pa je upravo pjevač "Dijamanata" Mladen Rosić nedavno izveo prvi ples na sopstvenom vjenčanju sa izabranicom Milicom upravo uz hit koji lansiraju.

Jedan od najpopularnijih bendova na ovim prostorima, kako po svirkama, tako i po projektima koje često objavljuju, spremali su brižljivo tj. pjesmu za svadbeni ples koju potpisuju Nebojša Višanović I Alek Aleksov.

‘‘Da te ženim ja‘ je namjenska za veselja, ali je ujedno i poklon njihovoj publici u periodu dok se zahuktavaju brojna jesenja slavlja na kojima će I sami svirati. – Pjesma je jako romantična, pozitivna i vedra i spot prati tematiku pjesme, tako da vjerujemo da će se ljudima jako dopasti. U spotu smo obučeni u bijelom, biće i mlada u spotu, kao i plesači koji prate čitavu priču.

Muzičari ističu da objavljuju pjesmu po pjesmu sa nadom da će uskoro i objaviti svoj CD, moguće pred neki budući solistički koncert.

Dijamant bend je poznat po "dizanju atmosfere " pa nema sumnje da će mladenci na plesnom podijumu "nogama I rukama" izvoditi plesne bravure dok zamišljaju svoju srećnu budućnost.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 08:43