/ -INSTAGRAM
05/08/2024 u 15:32 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Dijamanti bend spremaju novi svadbeni hit

Jedan od najpopularnijih bendova na ovim prostorima, kako po svirkama, tako i po projektima koje često objavljuju, spremaju novi hit i to ne bilo kakav već pjesmu za svadbeni ples.

Kako kažu i sami članovi poznatog sastava numera "Vječna želja" je namjenska za veselja, ali je ujedno i poklon njihovoj publici.

–Pjesma je jako romantična, pozitivna i vedra i spot prati tematiku pjesme, tako da vjerujemo da će se ljudima jako dopasti. U spotu smo obučeni u bijelom, biće i mlada u spotu, kao i plesači koji prate čitavu priču – rekli su iz benda.

Muzičari ističu da objavljuju pjesmu po pjesmu sa nadom da će uskoro i objaviti svoj CD, moguće pred neki solistički koncert. Takođe, navode da je bavljenje muzikom dosta ‘skup sport‘ kao i to da srećom oni imaju dosta posla, pa mogu da priušte i visokobudžetne spotove.

-Imamo budžet za sve što radimo. Ne hvalimo se, ali imamo dosta posla. Za pjesme i spotove se mora odvajati novac i to stoji. Hvala Bogu, možemo to da priuštimo i zahvalni smo našoj publici što to prepoznaje. Ne pitamo koliko košta dobra pjesma, cilj nam je da publika bude zadovoljna – naveli su oni.

Dijamant bend je poznati da diže atmosferu i da svaki put nadmaše sebe novim pjesmama, tako smo sigurni da će se to dogoditi i ovog puta.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. septembar 2024 18:30