/ -MARINO BRKLJAčA
10/06/2024 u 10:32 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Dino Petrić predstavio spot za pjesmu „Otvoreno more”

Čari odricanja, iskušenja i iznenađenja baš kao i ljepotu života, Dino Petrić opjevao je u pjesmi ‘Otvoreno more‘ s kojom već uveliko osvaja radijski etar i publiku, a ovog vikenda po prvi put uživo će je i otpjevati na sceni CMC festivala u Vodicama.

Kako smo ranije i pomenuli glavni krivci za ovu pjesmu su svima već ‘odavno poznati‘, Jure Brkljača koji potpisuje muziku, a zajedno sa mladim i uspješnim producentom Mihaelom Blumom, dok je Aleksandar Čubrilo autor teksta.

Ovakva saradnja rezultirala je pjesmom, koja je na prvu osvojila radijski etar, urednike i srca publike, a vjerujemo kako će biti i sa istoimenim video spotom, koji je premijerno i emitovan.

Vrijedna ekipa na čelu sa Marinom Brkljačom (brat Jure Brkljače), odabrala je za lokaciju, prekrasan Sukošan, koji se definitivno pokazao kao odličan izbor.

-Vrijeme nam nije išlo na ruku u periodu od tri slobodne nedjelje koje smo svi imali za snimanje spota, bila je kiša, a nama je trebalo svakako sunce da dobijemo tu vedrinu, kao što je i pjesma. Nismo htjeli snimati u zatvorenom prostoru, jer sve ovo zahtjevalo je sunce i more. Na kraju smo ipak uspjeli snimiti priču koja kaže kao stih iz pjesme ‘Što teže je, meni slađe je‘. Iako je sve snimljeno u dva sata, zbog vremena i kiše koja nas je iznenadila, ja sam zadovoljan spotom i onime što imamo prilike na kraju i pogledati. Pozitive i vedrine nije nedostajalo, što je na kraju i najbitnije - kazao je Dino. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
28. septembar 2024 21:05