/ -PRESS
02/02/2024 u 13:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Divlje jagode 25. aprila u MTS dvorani

Četiri singla sa albuma „13" su dobro poznata publici, a pjesme „Plave noći" i „Vanila i znoj" su već uveliko na koncertnom repertoaru benda

Posle koncerta u MTS dvorani 2022. godine, legendarni sastav Divlje jagode najavljuje novi nastup na istom mjestu u četvrtak, 25. aprila. Povod je novi studijski album, trinaesti u karijeri, simboličnog naziva "13".

Četiri singla sa albuma "13" su dobro poznata publici, a pjesme "Plave noći" i "Vanila i znoj" su već uveliko na koncertnom repertoaru benda.

Frontmen Divljih jagoda, Zele Lipovača, obećava žestok koncert sa nekim pjesmama koje godinama nisu svirali a biće tu, kako najavljuje i "par extra zanimljivih gostiju". Trenutno je aktuelan i koncertni album "Live in Beograd", snimljen upravo u MTS dvorani 8.oktobra 2022. godine, koji je ujedno prvo kooncertno izdanje u karijeri Jagoda dugoj 45 godina.

I sam Zele Lipovača je ranije rekao da se "toga dana u Dvorani desilo sve ono što je sanjao svih ovih godina. Odlična sala, perfektna produkcija i raspoložena publika".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 12:23