Vatromet Ilustracija / - SHUTTERSTOCK
27/09/2024 u 10:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Doček Nove godine na Crnogorskom primorju: Evo gdje nastupaju Čola, Ceca, Dragana...

Crna Gora se uveliko sprema da ugosti velike muzičke zvijezde za doček Nove godine. Od trgova do luksuznih hotela, opštine, lokalne turističke organizacije, ali i privatnici i vlasnici ugostiteljskih objekata ne žale eure.

Iako kalendarski do Nove godine ima još tri i po mjeseca trka ko će prvi ugovoriti ili objaviti imena muzičara koji će zapjevati za doček Nove godine je uveliko počela. Neke opštine sa primorja su već objavile datume i izvođače. Među njima je opština Kotor koja je osmislila sada već tradicionalni Kotor Winter Fest, koji će trajati od 1. decembra do 1. februara.

- Što se tiče samog novogodišnjeg programa uveče 30. decembra po prvi put u Kotoru imamo nastup Dejana Petrovića i njegov Big Band, 31. decembra za doček imamo Zabranjeno pušenje sa Sejom Sexonom, 1. januara Dubiozu kolektiv, a 2. januara Parni valjak ima crnogorsku premijeru sa novim pjevačem. Ovi bendovi su okosnica svake od četiri večeri, a uz njih ćemo imati i crnogorske bendove i jedan sjajan provod - potvrdio je direktor TO Kotor Jovan Ristić.

U Tivtu će za doček Nove 2025. godine pjevati Zdravko Čolić. Kad god se pomene gostovanje popularnog Čole uvijek se nagađa oko visine njegovog honorara. Ovoga puta Čolić nastupa za rekordnu sumu od preko 100.000 eura. Reprizu dočeka Tivćanima će prirediti neodoljiva Jelena Rozga.

Još jednoj mega zvijezdi će "nulta tačka" za ulazak u novo ljeto biti na Crnogorskom primorju. Svetlana Ceca Ražnatović će svojim dobro poznatim hitovima uvesti Hergcegnovljane i njihove goste u Novu godinu. Njena koleginica Dragana Mirković će isto druženje imati sa Baranima 31. decembra.

Hoteli u turističkim prestonicama po Crnoj Gori još uvijek nijesu sklopili listu izvođača, ali se uveliko šuška da će u Splendidu 1. januara nastupiti Marija Šerifović i Jovana Pajić. U petrovačkom Palasu najavljeni su Ana Bekuta, Željko Šašić, Saša Matić, Jelena Rozga, Peđa Jovanović...

Eto prilike domaćim i stranim gostima da na vrijeme odluče s kim će dočekati 2025.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. septembar 2024 11:37