Dejan Petrović / arhiva
25/07/2024 u 10:10 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Domaćin 63. Dragačevskog sabora u Guči je Dejan Petrović

Manifestacija koja decenijama privlači veliki broj posjetilaca i ljubitelja trube, Dragačevski sabor u Guči održaće se od 1. do 4. avgusta 2024. godine.

Sjajna energija festivala nadaleko je poznata, kao i bogat sadržaj koji nudi sabor. Trubač Dejan Petrović proslavljeni muzičar i trubač domaćin je ovogodišnjeg Sabora trubača u Guči.

- Velika je čast i velika obaveza i zadovoljstvo biti domaćin događaja. Nadam se da ću opravdati sve svoje kvalitete. Pozivam sve ljubitelje da posjete Guču. Moj nastup i nastup mog benda je 3. avgusta. Finalno takmičenje trubačkih orkestara je 4. avgusta u 18. časova. Biće dosta tradicionalnih stvari, tradicionalna svadba, koncerti, i na maloj i na velikoj sceni - rekao je Dejan Petrović.

Ovogodišnji Sabor trubača u Guči od 1. do 4. avgusta

Prošle godine su uveli predsaborske dane i dane sabora.

- Program još uvek nismo otkrili, posjetioce držimo u neizvjesnosti. Interesovanje je jako veliko, smještaja gotovo da nema. Vlada Panović sa svojim velikim orkestrom na gala večeri imaće goste pjevače, Snežanu Đurišić, Čedu Markovića, Aleksandra Tirnanića i Danicu Krstić. Guča je dostojanstvena, a program je jako lijep - rekla je Nataša Kalember, iz Skaj mjuzika.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
08. septembar 2024 03:41