Žejlko Joksimović i Ceca Ražnatović snimili duet / - FOTO: K1
24/04/2024 u 15:03 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dvije decenije saradnje čekali na saradnju: Ceca i Željko snimili duet

"Više od sreće" čekali 20 godina

Muzičke zvijezde Balkana Željko Joksimović i Ceca Ražnatović snimili su duetsku pjesmu "Više od sreće" u studiju Joksimovića objavila je "K1" televizije.

Kako su kazali za ovaj beogradski medij, na saradnju su čekali punih 20.

- Miloš Roganović je prije godinu poslao meni jedan demo i kaže: ‘Ovo je baš pjesma za tebe i Cecu‘. Pošaljem Ceci i ona kaže:‘ Baš mi se sviđa, hajde da radimo ovo‘ - otkrio je Joksimović.

Nakon saradnje iz 2006. godine kada je Željko pjevao dionice na pjesmi "Lijepi grome moj" i "Pile" na Cecinom albumu "idealno loša", balkanska zvijezda je potvrdila da joj Joksimović donosi sreću.

- Ja sam Željka zamolila da mi pomogne i oboji malo tu pjesmu koja je stvarno prelijepa. I nije samo pjesma ‘Grome‘, već i ‘Pile‘, jer on ima taj bariton fantastičan i donio mi je sreću, to su sve hitovi - rekla je Ceca.

- Ja sam stvarno uživao. To je stvarno ispalo dobro. Pamtim to kao dobru energiju i posle 18 godina nadam se da ćemo to ponovo izvesti - nadovezao se Joksimović.

Balkanske zvijezde otkrile su i kako biraju pjesme.

- Ona je lakša od mene. Ja biram pjesme po 3, 4 godine. ‘Devojka sa polja zelenih" je pjesma koja je bila u fioci 4 godine završena. Probirljivi smo, ali ne u smislu - ovo nam se sviđa, ovo nam se ne sviđa, nego danas nam je jedna emocija, sjutra druga, posle mjesec dana treća, ako se ta emocija ne promijeni za šest mjeseci, ako te još uvijek radi onda je to to - rekao je Željko.

Joksimović će i producirati zajedničku pjesmu. 

- U zadnje vrijeme je toliko teško da te nešto drži par mjeseci. U toliko brzom vremenu živimo da se sve brzo mijenja. Mi koji trajemo toliko godina, postavili smo sebi neke ljestvice i ne ide ti se na dolje, to nije u prirodi čovjeka koji je ambiciozan i koji voli pobjedu - kažem metaforički. Danas je jako teško doći do dobre pjesme - objasnila je Ražnatovićeva.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 15:51