/ -JUTJUB/SKRINSOT
01/06/2024 u 13:48 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Dženan Lončarević i Dragana Gaga Rakčević objavili duet

Duetska pjesma u koju su ovo dvoje talentovanih umjetnika utkali svaku emociju, "ugledala je svetlost dana" i svi koji su je već čuli mišljenja su da je stigao ogroman hit.

"Korak" na koji se dugo čekalo upravo su napravili Dragana Gaga Rakčević i Dženan Lončarević.Duetska pjesma u koju su ovo dvoje talentovanih umjetnika utkali svaku emociju, "ugledala je svetlost dana" i svi koji su je već čuli mišljenja su da je stigao ogroman hit. Pjesma čiji su tvorci hitmejkeri Mladjan Dinkić (komponovao muziku) i Saša Milošević Mare, (autor teksta i aranžmana) dobila je i ekranizaciju za koju je ovoga puta zadužen Vedad Jašarević. A da su Gaga i Dženan odmah bili svjesni da su napravili veliku stvar, potvrdio je i sam pjevač:

-Drago mi je što smo Gaga i ja snimili duet i sa sigurnošću mogu da kažem da imamo hit. Ova djevojka mnogo dobro pjeva. A zahvalio bih Maretu i mom dugogodišnjem prijatelju Mladjanu Dinkiću što su napravili ovako dobru pjesmu – kazao je Dženan, dok Dragana ističe da je za nju ovo bilo kao san:

–I dalje nisam svjesna šta se dešava, na moju veliku čast i zadovoljstvo presrećna sam što smo uspjeli da ostvarimo saradnju. Dženan mi je od starta podrška, sjedio je sa mnom u studiju dok sam pjevala svoj dio. Ovo je nešto posebno, veoma poštujem Dženana i pjevaću i njemu prateće vokale (smijeh)- kazala je Dragana koja je ranije vokalno pratila Cecu i Sašu Matića.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
06. oktobar 2024 00:36