/ -JUTJUB/SKRINSOT
04/06/2024 u 12:46 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Džoni Dep glumi Sotonu, a Džef Bridžis Boga u novom filmu Terija Gilijama

Džoni Dep, Džef Bridžis, Adam Drajver i Džejson Momoa trebalo bi da glume u novom filmu reditelja Terija Gilijama pod nazivom "The Carnival at the End of Days".

Vijest je potvrdio i sam Gilijam u nedavnom intervjuu za francusku publikaciju Premiere, u kojem je objasnio premisu filma.

– Bog odlučuje da uništi čovječanstvo, a jedini koji pokušava da nas spase je Sotona jer njemu trebju ljudi u paklu, inače će zauvijek ostati bez posla – rekao je.

Dep i Bridžis trebalo bi da glume Sotonu, odnosno Boga.

– Biće vrlo smiješno za one koji vole da budu uvrijeđeni – rekao je Gilijam. Zatim je objasnio šta ima na umu za Bridžisov lik Boga.

– On neće biti Bog na kakvog smo navikli – rekao je. – U filmu je Bog priroda, ali priroda koja govori. Trebaće mi animacija da to oživim, jer u sceni s Bogom ima najmanje petnaest životinja. Biće komplikovano, jer mora da bude realistično. I to će biti veoma skupo!

Prema Gilijamu, početak proizvodnje očekuje se u januaru 2025. godine. Biće to najnovija saradnja Gilijama i Depa, posle prethodnih naslova kao što su "Fear and Loathing in Las Vegas" i "The Imaginarium of Doctor Parnassus".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
03. jul 2024 07:41