Džulija Roberts / - FOTO: INSTAGRAM
12/01/2024 u 09:57 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Džulija Roberts nikad nije pristala da se skine pred kamerama

Pedesetšestogodišnja glumica otkrila je zašto nije snimila filmsku scenu u kojoj se obnažila

Glumica Džulija Roberts pozirala je za novo izdanje britanskog Voga. Tim povodom je u intervjuu koji je dala scenaristi Ričardu Kurtisu govorila o svojoj karijeri.

Pedesetšestogodišnja glumica otkrila je, između ostalog, zašto nije snimila filmsku scenu u kojoj se obnažila.

Džulija Roberts se nije skidala pred kamerama ni za ulogu prostitutke u Zgodnoj ženi.

„Znate, nikada ne treba da kritikujete tuđe izbore. Odlučila sam da se ne skinem na filmu“, rekla je glumica i dodala da želi da pomogne drugim ženama koje osjećaju pritisak i misle da moraju da se skinu ispred kamera.

Na pitanje da li bi ikada razmišljala o tome da snimi golu scenu u filmu, glumica je rekla: „Znaš da ja to ne radim, pa ako ćeš me zamoliti da uradim tako nešto, moraš da znaš da to mora da bude ublaženo. Ja, kao mama troje djece, tako se osjećam.“

U intervjuu, Roberts je takođe priznala da je skoro odustala od snimanja Noting Hila 1999. godine.

„Bila sam tako posramljena. Mislim, pričali smo o ovome toliko puta, ali skoro da nisam učestvovala jer je bilo – veoma nezgodno. Nisam ni znala kako da glumim tu osobu“, rekla je Džulija, koja je u filmu otjelotvorila lik Ane Skot. Takođe se prisjetila da je imala problem sa kostimima koje je trebalo da nosi u filmu i na kraju je poslala vozača da uzme odjeću iz njenog ormana.

Inače, Džulija je od 2002. godine udata za snimatelja Denija Modera. Par je 2004. godine dobio blizance Hazel i Finaeusa, a tri godine kasnije i sina Henrija, prenosi Index.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 23:25