/ -JUTJUB
22/06/2024 u 11:33 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Edi Marfi se nakon 30 godina vraća kultnoj ulozi

Trideset godina nakon trećeg i poslednjeg dijela Policajaca sa Beverli Hilsa, američki glumac Edi Marfi vraća se ulozi Aksela Folija.

Junak novog Netfliksovog filma "Policajac sa Beverli Hilsa": Aksel F. vraća se na Beverli Hils, gdje saznaje da je njegova ćerka i advokat Džejn (Tejlor Pejdž) u opasnosti nakon što je otkrila korupciju u policijskoj stanici tokom istrage ubistva.

Marfi, kome su se pridružili originalni glumci, sudija Rajnhold i Džon Ešton, premijerno je prikazao film u četvrtak preko puta policijske stanice na Beverli Hilsu gde se odvija veći dio radnje. Međutim, premijera, kojoj su prisustvovali glumac Martin Lorens, muzičar Lil Nas X i drugi, jako se razlikovala od prvog prikazivanja izvornog filma iz 1984.

Policajac sa Beverli Hilsa zaradio je preko 300 miliona dolara širom svijeta i postao kultni film 1980-ih. Druga dva filma snimljena su 1987. i 1994.

"To je veliki dio života ljudi, bio je hit i svima se dopao, ali bilo je više od toga. Nekako im je prirasao srcu", rekao je glumac Pol Rajzer, koji je još jednom igrao lik Džefrija Fridmana.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. septembar 2024 03:12