Frajle stižu u Podgoricu / plakat
26/01/2024 u 15:53 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Frajle u Podgoricu donose proljeće, ali i svoju dušu

Budite dio spektakla u Muzičko kulturnom centru 23. marta

Prvo stiže proljeće u Podgoricu, a onda i "The Frajle". Omiljena trojka Podgoričanima, održaće koncert u glavnom gradu Crne Gore u sklopu turneje "Moje duše duša", koja strartuje u Beogradu 8. marta. Region već uveliko njajavljuje njihova gostovanja, a naš Muzički kulturni centar širom otvara vrata za "vojvođanski tornado".
Nevena, Nataša i Jelena ili zajedno "The Frajle" pjevaju za Podgoričane 23.marta u Muzičkom centru Crne Gore gdje će premijerno izvesti neke od novih pjesama koje uskoro objavljuju.

- Ovo je prilika da se, sa zadovoljstvom, sa Podgoričanima družimo kroz pjesmu, da donesemo dobru energiju i lijepo razpoloženje - rekle su "The Frajle" - Koncert je u okviru naše regionalne turneje "Moje duše duša" i presrećne smo što ćemo svoje emocije podijeliti sa publikom u Podgorici, koja je uvijek imala sluha za dobru muziku i ukusa da podrži one koje voli! Publiku definitivno ne možete prevariti, ako vas hoće i ako razumije univerzalni jezik muzike na kome joj se obraćate. Čast je i privilegija trajati 15 godina, koliko mi trajemo, ali u prvom redu uvijek volimo da naglasimo da smo tu jer nas publika bezrezervno nagradjuje podrskom i ljubavlju!

Pozivamo sve naše divne i drage Podgoričane da dodju 23. marta da zajedno pjevamo, igramo i zabavimo se - poručuju Nataša, Nevena i Jelena.

Kako su otkrile u novogodišnjem intervjuu za Dan, publika je već upoznata sa dijelom novog albuma, jer su  neki singlovi već izašli, ali pred sam start turneje biće kompletiran.

- Prva pjesma je posvećena Đorđu Balaševiću, Panonskom mornaru, zatim pjesma Tamburaši, Gorim, Neka, neka, Moje duše duša, to su već neki singlovi koji smo mi za ove tri godine snimale i upoznavale publiku sa novim materijalom. Svo ovo vrijeme radimo, u studiju smo i krajem februara cio album treba da izađe tako da jedva čekamo da publika čuje ostatak - poručile su Frajle.

Da podsjetimo "The Frajle"  su u Podgorici pjevale 2022. godine na Trgu, a potom i sirom Crne Gore - u Danilovgradu, na Cetinju, Tivtu... S publikom dijele od najtananije do najsnažnije emocije zato ih i opisuju kao umjetnice koje su "nježne kao svila i snažne kao tornado".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 23:04