HERNAN CATTANE / - RUBIX
30/04/2024 u 12:38 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Hernan Cattaneo stiže na RUBIX 2024

Treći dan Rubix festivala će, kao i prethodne godine, biti posvećen elektronskom zvuku. 10. avgusta 2024. godine, na Sinhro bini u Porto Montengru, nastupiće jedan od najvećih, legendardni argentinski DJ poznat kao „El Maestro“, ikona među ljubiteljima muzike u cijelom svijetu, Hernan Kataneo.

Njegovu bogatu karijeru krasi preko trideset godina iskustva, trideset singlova i pedest remiksa. “Hernán Cattáneo” je ostavio neizbrisiv trag u svijetu podzemne house scene. Njegovo ime postalo je sinonim za predanost, strast i neumornu posvećenost jedinstvenoj muzici, koju je teško definisati, ali je itekako prepoznatljiva.

Hernan je osvojio srca ljubitelja eletronske muzike svojim legendaranim setovima, koji su nerijetko trajali cijele večeri. Osvajajući svaki kutak planete, od brazilskog Warunga, japanskog Yellowa, do Avalona u Los Angelesu i Ministarstva Zvuka u Londonu, dokazao je zadivljujuć talenat i strast prema muzici.

- Iznad svojih vlastitih dostignuća, postoje mnogo dublji motivi koji pokreću ovog, trentno najcijenjenijeg izvođača muzike u Argentini. Kroz svoje DJ setove, vlastitu “Sudbeat music” platformu i svjetski poznati radio šou “Resident”, Hernan ne prestaje da povezuje globalnu zajednicu i pruža platformu koja omogućava novim zvijezdama da zablistaju, navode organizatori.

Rubix 2024: Nouvelle Vague obećava nezaboravno veče puno nostalgičnih melodija i toplog ritma

Hernanov dolazak na Rubix 24 oduševio je mlade generacije širom Crne Gore i regiona, a organizatori festivala sa ponosom obećavaju najbolju žurku u sezoni! Poslušajte jedan od njegovih poslednih nastupa klikom na link https://youtu.be/WEoj26iSJGE?si=htVFizhhSMJzIFxm.

Karte za Rubix 2024, sve potrebne informacije, novosti i benefite, možete pronaći na sajtu www.rubixfestival.me i Instagram stranici rubixfestival.

Sačuvajte vrijeme i dobru energiju i pripremite se za spektal ovog ljeta, od 8. do 10. avgusta u Porto Montenegru !

Legendarna glumica Izabela Roselini na ovogodišnjem Rubix festivalu

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. maj 2024 10:04