Juliet Fox / HIGHER SENSE - HUGHER SENSE
12/06/2024 u 12:06 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Higher Sense iluzija u Zamku u Baru

Higher Sense Wedding Illusion, neobičnu svadbu, do usijanja će dovesti Džulijet Foks
image

Higher Sense

HIGHER SENSE - HIGHER SENSE
Higher Sense Vibration Festival 2024. ove godine broji tri datuma i tri lokacije. Prvi dio festivala pod nazivom Higher Sense Wedding Illusion održaće se 14. jula u Zamku u Baru. Zamak, koji nije nepoznanica ljubiteljima elektronske muzike, nalazi se u Sutormanu, planini iznad Bara sa koje se pruža nevjerovatan pogled na grad. 

image

zamak bar

HIGHER SENSE - HIGHER SENSE

Toga dana osnivač Higher Sense ideje staje na "ludi kamen" sa vjerenicom Anom i ovaj nesvakidašnji događaj biće njihov kreativni vid svadbe sa porodicom, prijateljima, saradnicima i publikom. Neobičnu svadbu melodik tehnom otvoriće Under, mladi, talentovani di-džej iz Podgorice, kao intro u veliku žurku. Uz Džulijet Foks (Juliet Fox) koja je prethodne godine nastupala širom svijeta, organizatori obećavaju nezaboravnu žurku.

 

Nakon nje slijedi provod uz dobro poznati gost Higer Sense ekipe Miloš Vujović iz Srbije. Na zatvaranju će publiku razigrati Podgoričanin Branko Vuković.   

Ulaznice (20 eura za parter i 30 eura za stage) možete kupiti u radnji "Foto Dejo" na Trgu Božane Vučinić u Podgorici, kao i online na www.highersense.me. Karte možete trebovati i putem Higher Sense stranice na Instagramu, a organizatori će ulaznici dostaviti na vašu adresu.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. septembar 2024 06:30