/ -JUTJUB
29/06/2024 u 15:59 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Kamila Kabeljo objavila četvrti studijski album „C,XOXO"

Jedna od najvećih globalnih pop senzacija, Kamila Kabeljo predstavila četvrti studijski album "C,XOXO" – svoje najzrelije i najsmjelije izdanje do sada.

Izdanje donosi 14 eksperimentalnih numera u stilu hyperpop zvuka, a na albumu se nalaze i dobro poznati singlovi "I LUV IT" i "HE KNOWS" koji su publiku osvojili ne samo novim zvukom, već i Kamilinom šarmom i zavodljivom harizmom. Nedjelju dana pred izlazak albuma, objavljen je i muzički video za singl "Chanel No. 5" čiju režiju potpisuje Pol Gusbrek.

Samo nekoliko sati od objavljivanja, album "C,XOXO" sakupio je izuzetne pohvale najcjenjenijih globalnih medija kao što su Rolling Stone i Billboard, koji nazivaju Kamilu "hrabrijom i samouvjerenijom nego ikada", a album je nazvan "brilijantnim" i "neustrašivim". Kao glavni autor albuma potpisana je upravo Kamila, a osim nje na albumu su radili producenti El Ginčo i Jasper Haris. Osim senzacionalnih uspjeha u svijetu muzike, Camila se ostvarila i kao glumica. Ova godina pjevačici je donijela ulogu u biografskoj drami "Rob Peace", a svoju novu muziku planira da promoviše koncertima u okviru prestižnih festivala Glastonbury i Rock In Rio. Na svojim dosadašnjim albuma bila je romantična, ranjiva i verna pričama iz svoje kulture, ali novim izdanjem Kamila je riješila slušaocima da pokloni svu svoju vrelu energiju bez cenzure.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
29. jun 2024 15:59