/ -INSTAGRAM
15/06/2024 u 16:52 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Kejt Vinslet otkrila da je snimanje poljupca s Leonardom Dikapriom bilo noćna mora

Tokom snimanja scene lupila je koljenom o ogradu pa su se i ona i Dikaprio počeli smijati

Kejt Vinslet  je tokom intervjua za Vanity Fair otkrila da snimanje jedne od najromantičnijih scena u Titaniku nije bilo ni približno romantično u stvarnosti. Riječ je o sceni u kojoj Rouz i Džek  zajedno stoje te gledaju zalazak sunca na horizontu. Mladi ljubavnici isprepletu svoje ruke i poljube se prvi put.

Iako je za mnoge ljubitelje romantičnih drama ovo jedan od najljepših trenutaka u povijesti filma, Vinslet je rekla da se Dikaprio nije mogao uozbiljiti tokom snimanja scene, a uz to su naišli na još neke prepreke.

- Snimanje te scene bilo je noćna mora jer se Leo nije mogao prestati smijati, pa smo morali ponoviti scenu četiri puta. Džim je tražio vrlo specifično osvjetljenje za ovu scenu, a zalasci sunca su se stalno mijenjali tamo gdje smo bili - objasnila je Vinslet, prenosi Unilad.

Dodatnu prepreku predstavljala je činjenica da vizažisti nisu mogli doći do Vinslet i Dikaprija kako bi im popravljali šminku i frizuru tokom snimanja scene.

- To je bio djelić broda koji nije bio dio cijelog filmskog seta na kojem smo bili, već samo mali odsječeni dio. Da bismo došli do njega, morali smo se penjati stepenicama. Sjećam se da ekipa za šminku i frizuru nije mogla doći do nas - dodala je.

Nadalje, tokom snimanja scene lupila je koljenom o ogradu pa su se i ona i Dilaprio počeli smijati te su uništili šminku. Dilaprio je morao nositi puder i sprej za samotamnjivanje kako bi izgledao preplanulo, a dio njegove šminke oslikao se na licu njegove koleginice nakon poljupca.

- To je bio takav nered, uopšte nije bilo onako kako se činilo - izjavila je Vinslet.

No, uprkos svemu, zvijezda Titanika rekla je da je jako ponosna na tu scenu i na cijeli film uopšteno, jer je Titanic "film koji ne prestaje davati".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. septembar 2024 02:12