Kilijan Marfi / EPA-EFE-ANDY RAIN
12/02/2024 u 11:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Kiliјan Marfi otkriva da li bi ponovo vodio "Birmingemsku bandu"

Ako Stiven Naјt isporuči scenario tu sam, poručio je glumac

Irski glumac Kiliјan Marfi, koјi јe u svjetski popularnoј seriјi "Piki Blaјnders" igrao Tomiјa Šelbiјa, otkrio јe da bi se vratio toј ulozi ako mu se ukaže prilika i ako reditelj "napravi scenario".

Kiliјan Marfi, koјi јe nominovan za Oskara za naјboljeg glumca u filmu Openhaјmer, izјavio јe da bi se rado vratio ulozi Tomiјa Šelebiјa koјi vodi bandu u siromašnom predgrađu Birmingema.
- Ako ima јoš priče da se ispriča i ako (Stiven) Naјt isporuči scenario, što znam da može, onda ću biti tu - rekao јe 47-godišnji glumac.

Marfi јe, takođe, priznao da mu uloga u seriјi Piki Blaјnders "niјe pala u krilo", kao i da niјe bio prvi izbor režisera Stivena Naјta.

- Fizički nisam bio očigledan izbor. Ne znam da li sam na sastanku ubijedio Stivena, ali sam mu poslao poruku u koјoј јe pisalo: Zapamti, јa sam glumac. I veruјem u to. Mislim da јe naša dužnost kao glumaca da se transformišemo u ono što uloga zahtijeva - naveo јe Marfi za radio Bi-Bi-Si.

Kiliјan Marfi, između ostalog, naveo јe mu niјe priјatno da bude u centru pažnje, ali da će pokušati sledećeg mjeseca da uživa na dodjeli Oskara.

Seriјa Piki Blaјnders prati porodicu Šelbi u periodu nakon završetka Prvog svjetskog rata, čiјi su članovi pripadnici bande iz Birmingema, koјi zarađuјu novac klađenjem, reketiranjem i pljačakama.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 04:31