/ -JUTJUB
13/10/2024 u 12:21 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Kim Gordon objavila novu numeru "Bangin‘ on the Freeway"

Kim Gordon objavila je nedavno svoj drugi solo album – "The Collective"

Album je dobio pohvale obožavalaca i kritičara u izdanjima kao što su New York Times, Pitchfork, Rolling Stone, Vogue, Vulture, NME, The Quietus, i mnogi drugi, a koji ga već nazivaju jednim od najboljih albuma 2024.

Sada je objavljeno digitalno deluxe izdanje "The Collective (Deluxe edition)" za Matador, zajedno sa najavom fizičkog deluxe izdanja zakazanog za 13. decembar (takođe za Matador).

Ograničeno izdanje, deluxe verzija vinilne ploče uključuje ploču od 7" sa 2 bonus numere smještene u omotu LP-a i presovane na srebrnom vinilu. 

Deluxe izdanje sadrži dve nove pjesme, prethodno objavljenu "ECRP" i novu numeru "Bangin‘ on the Freeway" koja je propraćena video spotom u režiji Koko Gordon Mur.

– Osjećam se kao da tek počinjem! Hvala za svu ljubav!

Gordon je imala burnu godinu, svirajući prepune koncerte i festivale širom svijeta, uključujući nastupe na Bumbershoot festivalu, Ohana festivalu i FORM Arcosanti festivalu. Takođe je napravila svoj eksplozivni solo kasnonoćni televizijski debi, izvodeći "BYE BYE" u "Jimmi Kimmel live".

Krajem ovog mjeseca, Kim će krenuti u Evropu na niz nastupa, prije nego što završi godinu na Corona Capital Festivalu u Meksiko Sitiju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
13. oktobar 2024 12:22