/ -PIXABAY
23/03/2024 u 12:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kompletirana lista izvođača Arsenalove Explosive DJ bine

Ovogodišnji line up se sastoji od velikog broja najtraženijih DJ-eva zemlje i regiona

Kragujevac se sprema za još jedno fenomenalno izdanje Arsenal festa, a sve u znaku dobre muzike i svjetlosti, kao i prve sijalice koja je pre 140 godina zasijala u prostoru današnje Čaurnice, mjestu gdje se godinama unazad i nalazi Explosive DJ bina na Arsenal festu.

Ovogodišnji line up se sastoji od velikog broja najtraženijih DJ-eva zemlje i regiona koje ne treba dodatno predstavljati jer samo njihova imena su sinomim za vrhunski provod: Petar Dundov, Kristijan Molnar, Luton, Nexie, Wise D&Kobe, Nemax, Tijanmara, Tijana Kabić, Mancha&Mark Panic zajedno sa domaćim rezidentima Explosive bine: Petrovitz YU, Marco White, Goranche, Sale Jankovic, Hunckie.

Line up-u su dodata i dva strana imena koja će nastupati na Explosive DJ bini, a to su čuveni Njemački DJ i producent Ian Pooley kao i Italijanski DJ i producent Musumeci.

Ian Pooley – Low Key, High Quality – to su riječi koje ga najbolje sumiraju.

On je dio underground-a skoro od trenutka kada je house muzika stigla u Evropu a i sam Pooley kaže da ne može da se seti vremena bez muzike jer je u osnovi i odrastao kao DJ i producent.

Od njegovih najranijih dana u Majncu, to su bili zvuci Čikaga i Detroita koji su mu skretali pažnju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 11:16