/ -PLAKAT
24/07/2024 u 05:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Koncert na vodi Vlada Georgieva 27.jula u Herceg Novom

Spektakularni "Koncert na vodi 2" Vlada Georgieva biće održan u gradskoj luci Škver u Herceg Novom, 27. jula u 21 čas. Koncert, koji predstavlja jedinstveni događaj u Evropi, održava se u saradnji sa kompanijom MTEL Crna Gora.

Koncert na vodi, priprema preko 200 profesionalaca iz oblasti muzičke industrije, a ovo će biti po mnogo čemu jedinstveno iskustvo, imajući u vidu da je ovo prvi koncert u svijetu koji će biti snimljen u 8k rezoluciji ikada.

-Prije tačno 20 godina Vlado Georgiev održao je koncert na vodi u gradskoj luci u Herceg Novom, gdje je na više desetina hiljada građana prisustvovalo spektaklu. Publika je još 2004. godine imala priliku da uživa u vanserijskom spektaklu, i to sa brodova i čamaca, zbog čega je ovaj koncert jedinstven i originalan. Sada se navršava 20 godina od koncerta, kao i logičan nastavak karijere u tom smislu. "Koncert na vodi 2" će biti najfinija selekcija Vladovih hitova koje je objavio u međuvremenu, ali svakako i pjesama sa prvih albuma, koje su ga lansirale u sam vrh regionalne muzičke scene – navode iz organizacije.

Karte se mogu kupiti putem platforme www.ddtickets.rs ali i u svim poslovnicama kompanije MTEL. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
08. septembar 2024 04:19