Ana Đurić Konstrakta / DAN
08/07/2024 u 12:01 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Konstrakta objavila novi singl „Zabava“

Jedna od najistaknutijih umjetnica na regionalnoj muzičkoj sceni, Konstrakta predstavlja svoj novi singl „Zabava“ koji istražuje zabavu kao najmoćniji alat savremenog svijeta.

Singl je propraćen svježim i jedinstvenim zvukom, a kao autorka poznata po tome što kroz muziku progovara o važnim društvenim temama, Konstrakta ovoga puta iznosi stav o zabavi kao pojavi koja nadilazi i prisvaja sve aktivnosti, pasivizira i iscrpljuje. U svijetu zauzimanja stavova, identiteta, svrstavanja i vjerovanja, pjesma naglašava kako se suštinski i u stvarnosti ništa ne dešava.

- Nemam vremena za to, nemam vremena ni za šta, moram da se zabavljam - bio je Konstraktin jasan odgovor na pitanje o značenju pjesme.

(VIDEO) Konstrakta i Zemlja gruva snimili pjesmu na stihove Alekse Šantića

Autori muzike su Ana Đurić Konstrakta i njen saradnik iz benda Zemlja Gruva, Milovan Bošković, dok aranžman pored njih dvoje potpisuju i njeni dugogodišnji saradnici Jovan Antić i Ivan Bon. Tekst pjesme napisala je sama Konstrakta, a singl je nastao u muzičarkinom matičnom studiju Gruvlend. Numera je objavljena pod distribucijom Virgin Music Label & Artist Services koji je dio velike Universal Music porodice.

Ana Đurić, poznatija pod umjetničkim imenom Konstrakta, nedavno je najavila svoj prvi veliki samostalni koncert u Beogradu.

Zajedno sa matičnim bendom Zemlja Gruva, muzičarka će nastupiti u Plavoj dvorani Sava Centra u četvrtak, 19. septembra od 20:30 časova i publici prirediti specijalni audio-vizuelni performans.

Konstrakta najavila prvi veliki samostalni koncert u Beogradu

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
08. septembar 2024 02:45