/ -JUTJUB/SKRINSOT
04/05/2024 u 17:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Kritike za novi film Rajana Goslinga: Sramno, šta je smiješno u porodičnom nasilju?"

Jedan mali dio dijaloga u filmu The Fall Guy izazvao je kritike premda se film još nije pojavio u bioskopima.

U akcijskoj komediji sa Rajanom Goslingom i Emili Blant u glavnim ulogama, lik Gail Mejer u jednom se trenutku poziva na turbulentnu vezu Džonija Depa i Amber Herd. U sceni Mejer, koja u filmu glumi izvršnu producentkinju, ulazi u neurednu prikolicu i kaže rediteljki Džodi Moreno (Blunt): "Kao da su Amber i Džoni upravo bili ovde."

Neki gledaoci su na Tviteru kritikovali tu scenu:

"The Fall Guy je napravio neukusnu ‘šalu‘ o porodičnom zlostavljanju koje je Amber pretrpjela od Džonija. 2024. zašto stavljamo ovakve rečenice u filmove? Odvratno."

Drugi korisnik je dodao: "Svako bi trebalo da bude svjestan da nova ‘komedija‘ The Fall Guy (koja se prikazuje u bioskopima uskoro) navodno predstavlja jeftinu šalu o Amber i Džoniju. Voleo bih da pitam scenaristu šta on vidi smiješno u porodičnom nasilju."

"Nasilje u porodici nije šala! Kako neko može tako nešto da stavi u film? Odvratno!", još su neki komentari na kontroverznu repliku.

Podsjetimo, Dep i Herd vjenčali su se 2015. godine, no prekinuli su 15 mjeseci kasnije. Međutim, njihov razvod je dobio veliki publicitet 2019. kada je Dep tužio svoju bivšu suprugu za klevetu zbog njenog teksta o porodičnom nasilju iz 2018. objavljenog u Washington Postu.

Nakon intenzivne sudske bitke u kojoj su i Dep i Herd iznosili bombastične optužbe, porota je presudila u Depovu korist po sve tri tvrdnje da je oklevetan Amberinim komentarom i dodijeljena mu je milionska odšteta. Herd je takođe pokrenula protivtužbu protiv Depa, u kojoj je dobila jednu od tri tužbe za klevetu i 2 miliona dolara odštete.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 12:35