/ -MURDERGRAM DEUX‘, SCREENSHOT
09/10/2024 u 13:04 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Legendarni LL Cool J objavio novu pjesmu s Eminemom

LL Cool J je objavio video za svoju novu pjesmu "Murdergram Deux" sa Eminemom.

Ono što je nevjerovatno je da se LL Cool J uopšte više bavi muzikom jer nema šta i kome više da dokazuje i mogao je vrlo lako da se zavali i uživa u bogatstvu njegovih prošlih uspjeha.

Kako kažu kritičari, pjesma je zabavna, uzbudljiva, udara baš tamo gdje treba. Međutim, LL Cool J je čovjek koji na svom bankovnom računu ima milione i hitove za sebe. Nekoliko sezona NCIS-a koji je uvijek gledana serija, i više od 20 miliona ploča prodatih u cijelom svijetu.

Onda se postavlja pitanja zbog čega nastavlja da radi i zašto se jednostavno ne penzioniše posle 40 godina karijere?

Kako kaže kritičar – "čuvajte se starca u profesiji gde mnogi umiru mladi" i baš u toj rečenici krije se zašto je LL Cool J i dalje, u 56-oj godini, spreman da uzme mikrofon. Želja koja ga tjera da pokaže "klincima" da je još uvijek najbolji i neko ko postavlja granice i pravila igre.

LL Cool J će ove godine objaviti album "The Force", a iza sebe ima 40 godina albuma i hitova od kojih su najveći "Going Back to Cali", "I‘m Bad", "The Boomin‘ System", "Rock the Bells", i "Mama Said Knock You Out".

Pravo ime mu je Džejms Tod Smit, dok njegovo umetničko ime LL Cool J zapravo znači– Ladies Love Cool James.

Pored NCIS serije, ovaj reper je imao uloge u filmovima, između ostaloh, "Halloween H20", "In Too Deep", "Any Given Sunday", "Deep Blue Sea", "S.W.A.T.", "Mindhunters", "Last Holiday" i "Edison".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. oktobar 2024 21:20