/ -Z.K.MUNJA
07/09/2024 u 10:25 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Legendarni muzičar Bora Đorđević počivaće u Aleji zaslužnih građana

U Aleji koja je nedavno izgrađena na groblju u Čačku danas će u 14.30 časova biti sahranjen legnedarni muzičar Bora Đorđević koji je preminuo prije tri dana u bolnici u Ljubljani.

Čačak inače nije imao Aleju zasluznih građana, a nezvanično ova lokacija će ubuduće biti namijenjena za takve svrhe. Bora Đorđević je prvi koji će biti pokopan u novoj Aleji, prenosi Kurir. Bora je imao želju da bude sahranjen u rodnom gradu, a porodica je uslišila to, pa je njegovo tijelo juče dopremljeno u Čačak. Podsjetimo, nakon vijesti da je legendarni muzičar preminuo, u ime porodice oglasio se njegov menadžer Bane Obradović koji je za domaće medije potvrdio da će Bora biti sahranjen u rodnom gradu.

-Čuo sam se sa porodicom, radi se na papirima. Ne zna se još uvijek kada će njegovo tijelo biti prebačeno za Srbiju, pa samim tim ni oko sahrane. Mora se proći procedura u bolnici i sve ostalo. Bora će biti sahranjen u Čačku, to je njegova želja! On je još svojim djelima ostavio neizbrisiv trag, neka mu je laka zemlja – rekao je za Kurir Bane.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. septembar 2024 03:52