/ -INSTAGRAM
06/04/2024 u 13:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Lejdi Gaga i Hoakin Finiks u glamuroznom ludilu

Poster za film objavljen je na službenom TikTok i Instagram nalogu filma

Studio Warner Bros objavio je prvi poster za film "Joker: Folie À Deux" (Džoker: Ludilo udvoje). U pitanju je nastavak kultnog psihološkog trilera iz 2019. godine, koji je zaradio više od milijardu dolara u bioskopima širom svijeta i Hoakinu Finiksu donio Oskara.

Jedan od najiščekivanijih filmova ove godine režirao je Tod Filips. Poster za film objavljen je na službenom TikTok i Instagram nalogu filma, i prikazuje Finiksa u ulozi Džokera i Lejdi Gagu kao Harli Kvin u sceni plesa. "Svijet je pozornica", navodi se u objavi. Prvi trejler biće objavljen 9. aprila, a film u svjetske bioskope stiže 4. oktobra ove godine.

Film će u velikoj mjeri biti "džuboks mjuzikl", jer integriše najmanje 15 reinterpretacija "dobro poznatih" pjesama. U toku su pregovori za moguću svjetsku premijeru na ovogodišnjem filmskom festivalu u Veneciji.

Konkretni detalji o radnji nisu zvanično potvrđeni, ali je film opisan kao drama koja se dešava u ludnici Arkam. Inače, "folie a deux" se opisuje kao mentalna bolest od koje istovremeno obole dvije ili više osoba.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 12:39