/ -JUTJUB
07/06/2024 u 13:42 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Let 3 dolijeće na Belgrade Beer Fest

Pripremite se za nezaboravan spektakl na Belgrade Beer Festu jer 23. juna stiže Let 3

Bend koji je sinonim za provokativne nastupe i britki humor obilježiće najveći muzičko-pivski događaj svojim nezaboravnim performansom. Široj publici poznati po svom evrovizijskom hitu "Mama ŠČ", a istinskim r‘n‘r fanovina po numerama "Riječke pi*ke", "Vjeran pas", "Profesor Jakov" i drugim, momci iz benda garantuju da će atmosfera na Main stage-u biti na vrhuncu.

– Beograde, Beograde, ti ljubav svoju nesebično daruješ! Kakvo bi to ljeto bilo da se Let 3 barem jednom ne zaputi do vas? 23. juna su vrata raja na Ušću, dođite u čim većem broju! – poručio je Let 3.

Bend je osnovan 1987. godine i od tada je ostavio neizbrisiv trag na muzičkoj sceni. U početku kategorisani kao alternativni bend koji je svoje poklonike našao među onima koji su odrasli na pank i postpank muzici, danas su poznati po izuzetnim tekstovima, britkom humoru i osjećaju za bizarno, besprekornim izvođačkim vještinama i unikatnim nastupima.

Njihovi koncerti su pravi spektakl, a svaki javni nastup je pažljivo osmišljen do najsitnijih detalja, što ih izdvaja od drugih bendova. Na Belgrade Beer Fest dolaze u sklopu dugačke ovogodišnje turneje pod nazivom "Let 3 na vratima raja".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
28. septembar 2024 23:13