/ -JUTJUB
19/09/2024 u 13:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Linkin Park kod Džimija Falona izveli prvi singl s novom pjevačicom

Linkin Park u utorak je nastupio u "The Tonight Show starring Jimmy Fallon". Bend je izveo prvu pjesmu s predstojećeg albuma "The Emptiness Machine".

Nastup kod Falona bio je poseban po tome što je jedan od prvih u kojem je Linkin Park svirao s novom pjevačicom, Emili Armstrong.

O ulasku nove pjevačice u bend, Linkin Park je izvijestio javnost 6. septembra, kad su osim vijesti o promjeni u sastavu, najavili album "From Zero". Poznato je da će se album sastojati od 11 pjesama. Svoj album, bend će objaviti 15. novembra. Osim izdanja, bend je najavio i turneju. Evropski dio turneje održaće se samo u Hamburgu i Londonu.

Ulazak Emili Armstrong u bend izazvao je različite reakcije. Njen ulazak u bend kritikovao je i sin Čestera Beningtona koji je izjavio kako je Šinoda ovim postupkom potpuno izbrisao ostavštinu i život njegovog oca i to upravo u mjesecu međunarodne prevencije samoubistva. U narednim objavama je pisao da dobija prijetnje smrću od strane obožavalaca benda i pozvao ih da smire "svoje agresivne i radikalne obožavaoce".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. septembar 2024 13:46