Majk Tajson u filmu Bunny Man / - COURTESY TATATU/Variety
08/02/2024 u 17:50 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mike Tyson će glumiti u filmu "Bunny-Man", snimanje u Italiji

Bokser se na konferenciji za medije održanoj u Torinu pridružio italijanskom producentu Andrei Iervolinu i piscu Enricu Remmertu

Nekadašnji američki bokser Mike Tyson priprema se za filmsku ulogu u filmu o unikatnom superheroju, a koji će se snimati u Italiji.

Tyson se na konferenciji za medije održanoj u Torinu pridružio italijanskom producentu Andrei Iervolinu i piscu Enricu Remmertu te su zajednički otkrili detalje o predstojećem projektu.

"Bunny-Man" donosi priču o bogatom superheroju, koji se bori protiv zlih sila skrivajući svoj identitet iza maske zeca. Ovog superheroja pokreće želja da se izbori za pravdu za svoju sestru, koja je izvršila samoubistvo nakon što je užasan incident postao viralan na internetu.

Produkciju filma radi Irevolinova kompanija TaTaTu, koja je povezana s filmskim projektima kao što su "Ferrari" i "Waiting for the Barbarians". Film "Bunny-Man" obećava da će pomjeriti granice kreativnosti, a 95 odsto filma će biti snimljeno na virtuelnom setu.

O Tysonovoj ulozi u filmu detalji nisu poznati, ali se očekuje da će donijeti unikatnu dinamiku priči o superheroju, baš kao što je to učinio kad se pojavio u filmovima "The Hangover" i "IP Man 3".

Detalji o režiseru i ostatku glumačke postave takođe nisu otkriveni. Produkcija filma je u toku, a publika nestrpljivo čeka novosti o "Bunny-Manu" i Tysonovom doprinosu ovoj priči.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 15:46