/ -Z.K.MUNJA
07/10/2024 u 15:33 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Mile Kitić i Milica Jokić predstavili duetsku pjesmu

Veliku pažnju na mrežama privukao je sam tekst ove pjesme a mlađe generacije su odmah počele da se snimaju uz stihove pjesme "Gas"

Legendarni pevač Mile Kitić i jedna od najboljih pjevačica mlađe generacije, Milica Jokić, snimili su duetsku pjesmu. Na iznenađenje svih, ovaj dvojac je odmah podigao veliku prašinu a društvene mreže su se usijale.

-Velika mi je čast što sam snimila duet sa našom legendom i ne mogu da vam opišem sreću zbog pjesme "Gas" – poručila je mlada zvijezda. Kako smo saznali, Mile je odmah prihvatio saradnju sa Milicom Jokić budući da je oduševljen njenim vokalnim sposobnostima a posebnu pažnju mu je skrenula kada je nedavno otpjevala njegovu pjesmu "Kraljica trotoara" koja broji milionske preglede na mrežama. Veliku pažnju na mrežama privukao je sam tekst ove pjesme a mlađe generacije su odmah počele da se snimaju uz stihove pjesme "Gas" gde poručuju:

-Gori, nikad nije bilo vrelije!

I baš kao što Milica kaže u samoj pjesmi: "Ništa ručna ide samo gas" tako će i biti u narednom periodu jer je pripremila još par pjesama i spotova koji će zasigurno osvojiti cio region.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. oktobar 2024 18:39