/ -JUTJUB/SKRINSOT
09/05/2024 u 10:02 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Mišel Jeo se pridružuje čuvenoj franšizi Ridlija Skota

Oskarovka Mišel Jeo dobila je glavnu ulogu u seriji "Blade Runner 2099", nastavku filma "Blade Runner 2049", koji se prikazuje na Prime Videu.

Kako prenosi Varieti, Blade Runner 2099 najavljen je još u septembru 2022. godine i nastavak je originalnog filma Blade Runner.

Detalji zapleta drže se u tajnosti, ali poznato je da će Jeo u seriji glumiti lika po imenu Olven, koji je opisan kao replikant pred kraj svog života.

Ridli Skot vraća se kao producent serije u saradnji sa Majkl Grinom, a scenaristkinja i izvršna producentkinja je Silka Luisa. Takođe, u februaru ove godine otkriveno je da će seriju režirati Džonatan van Tuleken, koji je na toj poziciji zamijenio Džeremija Podesvea, koji je radio na serijalima poput Game of Thrones i Station Eleven, ali zbog problema sa rasporedom na kraju nije radio na seriji.

Kako je Dedlajn izvijestio još u februaru, snimanje serije bi trebalo da počne ovog proljeća, iako nije tačno otkriveno kada, a ne zna se ni podatak kada se planira premijera na Amazonovom striming-servisu Prime Video.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 12:02