/ -Z.K.MUNJA
05/08/2024 u 13:12 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Muharem Serbezovski se povlači sa estrade

Muharem Serbezovski nedavno je rastužio sve kada je u razgovoru za Grand otkrio da se uskoro povlači sa estrade.

Iako ga glas još uvijek dobro služi, pjevač kaže da će ipak u jednom momentu morati da se povuče, a njegov odlazak ostaviće veliku prazninu na sceni.

-Mogu sada sada ekskluzivno da najavim da ću doći u Beograd da živim jedno godinu dana, u potrazi sam za stanom. Nažalost pravim platformu za moj odlazak, hoću da bude to opšte-jugosloveski, kao što sam došao, tako i da idem. Žalim što to nisu doživjele moje kolege koje su kvalitetne i koje su zaslužile tako nešto. Želim sve to da zaokružim, hoću i Grand da mi bude pokrovitelj od Đevđelije do Triglava sve ću da obiđem. Za moj oproštaj neka se sakupe mladi pjevači i neka pjevaju moje pjesme, to će biti za mene najbolje – rekao je on za Grand.

Muharem ističe da je najviše zahvalan publici koja ga je podržala na početku karijere i njima će odati poštovanje jednim posebnim gestom kada su u pitanju njegovi budući koncerti.

-Ono što je najvažnije i da se ne zaboravi to je ona publika koja me je i dovela do ovog pijadestala. To su sada stari ljudi, penzioneri, za njih će skoro biti besplatna ulaznica svuda. Ovi mladi neka plate, a oni koji su me doveli, neka me tako i isprate – zaključio je pjevač.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. septembar 2024 19:26