Spaktakl Lepe Brene u Sarajevu / - USTUPLJENA FOTOGRAFIJA
21/04/2024 u 15:38 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Najskuplji spektakl viđen na Balkanu: Lepa Brena u Sarajevu počela novu turneju

Sarajevo decenijama nije vidjelo spektakl kakav je sinoć u prepunoj olimpijskoj dvorani Zetra priredila balkanska mega zvijezda Lepa Brena. Ovim koncertom počela je svoju novu, dugoočekivanu regionalnu turneju "Imam pesmu da vam pevam".

Kako je istakla, na turneji želi da publici u svim gradovima priredi doživljaj dostojan globalnih svjetskih zvijezda jer je oduvijek pokretala nove trendove u muzičkoj industriji ovih prostora.Publika ništa manje nije očekivala, a dobila je doista senzaciju. Najveća muzička zvijezda exYu izvela je 40 hitova iz svoje 40 godina bogate karijere, zapalila je publiku i dvoranu, na binu izvela skoro stotinu ljudi, a s plesačima u posebno osmišljenim koreografijama i kostimima priuštila hiljadama obožavalaca da budu dio njene muzičko-scenske bajke.

image

Lepa Brena koncert u Sarajevu

- USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Neumorna u svom nastupu, dirnuta oduševljenim reakcijama publike, svim tim ozarenim licima i glasovima koju su je iz pjesme u pjesmu nagrađivali ovacijama, Brena se u jednom trenutku čak i rasplakala. Od sreće, naravno, duboko dirnuta i zahvalna na ljubavi kojom su je cijelo veče obasipali obožavaoci.

Presvlačila se čak 4 puta u raskošne kostime jer je ovaj spektakl bio podijeljen u tematske cjeline, a kao goste na koncertu imala je svoje kolegice i prijateljice - Anu Bekutu, Milicu Todorović i Senidu.

image

Lepa Brena koncert u Sarajevu

- USTUPLJENA FOROGRAFIJA

Nakon Sarajeva, glavni grad Crne Gore ugostiće ovu balkansku divu nakon više od tri decenije u SC Morača. Glamur kakav od nje očekuju Crnogorci već je dijelom otkriven u Zetri, a Brena s koferom punim hitova slijeće u Podgoricu.

Ona će uoči koncerta obići SC Morača, 27. aprila i družiti se sa crnogorskim medijima.

Turneja "Imam pesmu da vam pevam" u decembru dolazi u Hrvatsku, a nakon tri rasprodata koncerta zaredom 6,7. i 9. decembra, već je četvrti koncert u prodaji u zagrebačkoj Areni za 10. decembar 2024.

image

Brena nastupila u Zetri

- USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Brena je zadnji put pjevala u Areni Zagreb prije punih pet godina, a ove će godine, najavila je, nadmašiti samu sebe kako bi se odužila publici za sve te godine vjernosti. Ako je suditi po svemu što smo vidjeli u Sarajevu, zagrebačka Arena biće poprište najskupljeg spektakla na Balkanu.

Podsjetimo, Brena će u Sarajevu i večeras održati drugi koncert u Zetri u sklopu svoje turneje „Imam pjesmu da vam pjevam“.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 18:24